جهش تولید محصولات کشاورزی با انتقال علم و دانش فنی امکانپذیر است

وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد: با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان، می‌توان به جهش تولید در عرصه‌های دام و طیور، باغبانی و زراعت دست یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، محمدعلی نیکبخت عصر امروز در جلسه هفتگی شورای معاونین وزارتخانه افزود: تلاش تا آخرین لحظه عمر با تفکر بسیجی، جهادی، انقلابی و خستگی‌ناپذیری برای حل مشکلات مردم، درس بسیار بزرگ شهید آیت‌الله رئیسی به همه کارگزاران نظام جمهوری اسلامی بود.

وی افزود: من هم با تاسی به این روحیه رئیس‌جمهور شهید همواره در هر نشستی بر ضرورت تولید حداکثری و رفع موانع از پیش پای تولید کنندگان تاکید می‌کنم، زیرا می‌دانم راه حل پیشرفت همه بخش‌های کشاورزی از همین رهگذر است.

نیکبخت با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می‌شود، ادامه داد: اگر می‌گویم شیلات و آبزی‌پروری باید اولویت باشد، به این دلیل است که می‌توانیم و ظرفیت آن را هم در سواحل طولانی شمال و جنوب کشور و آبزی‌پروری داخلی داریم که یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن فعلی را چندین برابر افزایش دهیم.

به گفته وی، با استفاده از نتایج تحقیقات و تبدیل بخشی از باغات درجه دو به یک، نیز می‌توان تولیدات باغی کشور را از ۲۶ میلیون تن فعلی به میزان قابل توجهی افزایش داد.

وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد: در این راه البته باید از ظرفیت کشاورزی دانش‌بنیان برای افزایش بهره‌وری و از نتایج تحقیقات متخصصان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج، دانشکده‌های کشاورزی و نخبگان علمی کمک گرفت.

نیکبخت با یادآوری تجربه موفقیت‌آمیز در افزایش تولید مرغ و تخم‌مرغ و رسیدن به آرامش فعلی در بازار و حتی صادرات مازاد تولید گفت: همه شاهد هستید که در گذشته وضعیت تولید و عرضه مرغ و تخم‌مرغ چگونه بود و امروز با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم توانستیم گره تولید این محصولات در کشور را باز کنیم.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه پس از توضیحات معاونان از شرایط تولید در بخش‌های دام و طیور، زراعت و باغبانی، از سامانه برخط  گاه شماری میزان حضور محققان در عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی رونمایی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق برای وب سایت گروه آویژه محفوظ است.